Policlinica Centrala Dr.Vlaescu

Cabinet Medicina Interna

ATI

     Structura de spitalizare de zi in specialitatea ORL ocupa intregul ultim nivel al imobilului, unde sunt amenajate :
– 1 salon de spitalizare de zi cu 2 paturi;
– 1 salon de spitalizare de zi cu 1 pat;
– 1 salon ATI , postperator, cu 2 paturi.
     Saloanele cu paturi au fost amenajate cu mobilier constand din paturi , noptiere, dulapuri, birouri,mese, TV, aer conditionat, frigider, telefon.
Pe langa cele trei saloane exista: o sala de interventii chirurgicale, organizata cu respectarea prevederilor legale in vigoare, prevazuta cu filtru, spalator si camera de sterilizare, vestiare, magazii/depozite materiale, wc pacienti s.a.
     Unitatea beneficiaza de dotari medicale noi, care poarta marca CE si sunt conforme cu prevederile Ordinului MS nr. 1500/2009, pentru postul de lucru de anestezie in blocul operator si pentru salonul cu paturi de supraveghere postanestezica.

     Salonul ATI postoperator are in dotare : sursa de oxigen, sursa de aspiratie, telefonie fixa, aparat de ventilatie mecanica, aparatura pentru supraveghere pacient (monitor functii vitale), materiale sanitare necesare accesului cailor aeriene si oxigenoterapiei, echipamente pentru aspiratie, materiale sanitare necesare accesului vascular si perfuziei endovenoase, defibrilator si echipament de transport al pacientilor.

     Sala de operatie are in dotare atat echipamente generale necesare anesteziei (prize oxigen, aspiratie, N2O, mijloace de telecomunicatie, podea antistatica, sistem antipoluare) cat si aparatura medicala si materiale sanitare specifice: aparat de anestezie, aparatura pentru supraveghere pacient si a aparatului de anestezie (monitorizare), echipamente si materiale sanitare necesare accesului cailor aeriene si oxigenoterapiei, echipamente pentru aspiratie, materiale sanitare necesare accesului vascular si perfuziei endovenoase, defibrilator, echipament de transport al pacientilor.

     De asemenea, avem aparatura si dotari specifice investigatiilor si interventiilor ORL, precum aparat radio-chirurgical (radiofrecventa Ellman), Sistem video-rino-laringoscopie Storz, scaun ORL, truse chirurgicale pentru interventiile specifice.

Medici

Dr. Popa Adriana

medic primar ATI

Dr. Medregoniu Stefanut Robert

medic specialist ATI

Galerie Poze